Kokemuksia Ge-Hortus Oy

”Toimin isännöitsijänä kymmenessä taloyhtiössä, joiden pihakasvillisuutta GE-Hortus on hoitanut jo useamman vuoden ajan. Työtehtäviin on kuulunut pihapuiden hoitoa, puunkaatoa ja pensaiden hoitoa..

Taloyhtiöissämme on monenlaisia pihapiirejä ja myös yksi hyvin vehreä piha, jossa kasvaa vanhaa puustoa kuten tammea ja kastanjaa. Tällaisissa haastavissa kohteissa tarvitaan monialaista kokemusta. Ammattitaitoinen arboristi pystyy ottamaan puiden hoitotoimenpiteissä kaikki tarvittavat seikat huomioon.

Haile on ammatissaan hyvin aikaansaava ja töihin tarttuva. Kohteesta otetaan nopealla aikataululla kiinni ja sovitut asiat pitävät. Jos vaikkapa vuodenaika jollekin toimenpiteelle ei ole oikea, sille saadaan heti syy ja selitys.

Ammattitaitoisen arboristin arvon huomaa lopputuloksessa. Haile osaa saada lopputuloksesta symmetrisen ja tasapainoisen. Haile osaa myös sanoa suoraan, jos ajankohta tietylle toimenpiteelle on väärä tai jos puu on niin huonossa kunnossa, että hoitotoimet eivät ylipäätään kannata. Tekeminen on oikeanlaista ja oikea-aikaista.

Oikeanlaisessa puun hoidossa ei ole samantekevää mistä lähdetään katkomaan. Kaikki osaavat sahata puuta, mutta jääkö puu sen jälkeen henkiin, on eri asia. Ammattitaitoisen arboristin muutaman kympin tuntihinta saattaa säästää satasia myöhemmin, kun puiden hoitaminen tehdään kerralla oikein.”

Jari Rautio, isännöitsijä, Taloasema

”Haile on hoitanut omakotitalomme pihatöitä noin neljän vuoden ajan. Eläkeläisinä emme jaksa enää itse hoitaa kaikkia talon töitä, mutta haluamme, että tontti pysyy siistinä ja hoidettuna.

Pihassa on aika paljon kasvillisuutta ja Haile on hoitanut muun muassa puutarhatöitä, istutuksia ja ruohon leikkausta.

Ammattitaitoisuus näkyy Hailen työssä siten, että esimerkiksi omena-, kirsikka- ja luumupuiden leikkaukset on osattu tehdä juuri oikein ja oikeaan aikaan. Tehdyt istutukset ovat pysyneet hyvinä ja Haile osaa myös suositella sopivia istutuksia ja vastata kysymyksiin. Työn lopputulos on ollut kiitettävällä tasolla.

Hailella on hyvin miellyttävä, ystävällinen ja palvelualtis tyyli tehdä työtä. Ammattitaidon lisäksi myötämielisyys ja auttavaisuus kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä ovat hyvin positiivisia asioita. Hailesta on ollut meille suuri apu ja jatkamme hänen kanssaan jatkossakin.”

Tuovi Alho, omakotitalon omistaja

Asiakkaidemme kokemuksia meistä (asteikolla 1-5):

Olen tyytyväinen Ge-Hortukselta saamaani palveluun

Minulle tuli tunne, että kohdettani arvostettiin

Työt hoidettiin luotettavasti alusta loppuviimeistelyyn asti

Olen tyytyväinen työn laatuun

”Haile on erittäin asiantunteva arboristi.”

”Olen ollut mukana katsomassa ja hoitamassa tätä puutarhaa 65 vuotta. Tiedän miten vaikeaa se on, ja olen erittäin tyytyväinen työhönne.”

PUUN KUNTOARVIO

Arvioimme puiden kunnon yksilöllisesti ja luotettavasti sekä laadimme mahdolliset suunnitelmat jatkotoimenpiteistä.

Lue lisää »

PUUNKAATO

Toteutamme ammattimaiset puunkaadot Helsingissä ja kehyskunnissa, asianmukaisesti nosturiautolla ja kiipeilytekniikkaa käyttäen.

Lue lisää »

PUUNHOITO

Teemme puillesi oikeanlaiset, elinkaaren mukaiset tuki- ja hoitotoimenpiteet, joilla arboristi voi vahvistaa puun elinvoimaisuutta ja kestävyyttä.

Lue lisää »

PIHASUUNNITTELU JA VIHERRAKENNUS

Loihdimme unelmiesi pihan toiveitasi kuunnellen, ammattitaitoisesti ja pitkällä kokemuksella.

Lue lisää »

GE-Hortus Sosiaalisessa mediassa:

Ota yhteyttä ja kysy lisää arboristipalveluistamme!  Kerromme mielellämme, kuinka voisimme olla avuksi.

Lähetä viesti:

2 + 15 =

Yhteystiedot

GE-Hortus Oy 00390 Helsinki Puh. 040 820 0702 info@arboristihelsinki.fi www.arboristihelsinki.fi GE-Hortus Oy Tietosuojaseloste