Puunkaato

Turvallinen puunkaato – myös haastavista paikoista

Onko puu tontillasi kasvanut liian suureksi? Tai onko puu liian lähellä rakennusta? Varjostaako tontilla oleva puu liiaksi pihapiiriä?

GE-Hortus Oy tekee puunkaadot ammattitaidolla, turvallisesti ja asianmukaisin apuvälinein.

Autamme sinua pääsemään eroon häiritsevistä tai huonokuntoisista puista tontillasi. Meillä on asianmukainen koulutus, vuosien kokemus ja asiantuntijuus haastavista kaadoista esimerkiksi ahtaissa paikoissa tai muuten haastavassa ympäristössä.

Kiinnitämme myös tarkasti huomiota rakenteisiin ja minimoimme puun kaadon yhteydessä mahdollisesti muille istutuksille, nurmikolle, rakennuksille ja eläimille aiheutuvat haitat.

Toteutamme puunkaadon aina huolellisesti ja yksilöllisesti, puun ja ympäristön vaatimalla tekniikalla ja apuvälineillä.

Puunkaato kannattaa aina jättää ammattilaisen tehtäväksi, jotta vältytään ylimääräisiltä vaaratilanteilta ja ympäristölle aiheutuneelta haitalta.

Muistathan, että ostaessasi puunkaatopalvelun arboristilta, olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen.

Arboristi arvioi tarvittavan puunkaatomenetelmän

Puu voidaan kaataa suorana kaatona, mikäli puu mahtuu kaatumaan koko mitassaan aiheuttamatta vaaratilanteita tai vaurioita ympäristöön.

Kaupungeissa ja pihapiirissä suora kaato on kuitenkin usein mahdotonta toteuttaa turvallisesti, jolloin koulutettu arboristi toteuttaa kaadon osissa.

Puu voidaan poista osissa paloina käyttämällä kiipeilytekniikkaa, tai joissain tapauksissa myös nosturia. Tällöin täytyy varmistaa ettei nosturiautosta aiheudu vaurioita ympäristöön, eikä puun läheisyydessä ole esteitä.

Puunkaatomenetelmän valintaan vaikuttaa myös kaadettavan puun kunto. Kiipeilykaatona toteutetussa puunkaadossa koulutettu arboristi poistaa latvasta alkaen puun hallitusti pienempinä paloina.

Mahdollisuuksien mukaan kannon voi vielä poistaa tehokkaasti kantojyrsimellä.

Puunkaato – lähtökohtana huolellinen työ ja turvallisuus

GE-Hortus tekee menetelmästä riippumatta puunkaadot aina huolellisesti ja turvallisesti.  Arboristimme on saanut asianmukaisen ja perusteellisen koulutuksen puunkaadon menetelmiin ja työkaluihin.

Meillä on luonnollisesti myös kattavat vastuu- ja tapaturmavakuutukset varmuuden vuoksi. Voit turvallisin mielin jättää ongelmapuiden kaatamisen meidän huoleksemme!

Pyydä tarjousta puunkaadosta!

 

Tarjoamme arboristin toteuttamat ongelmapuiden kaadot:

  • Omakoti- ja paritalojen pihapiirissä
  • Mökkien metsäalueilla ja pihapiirissä
  • Kerrostalojen ja kaupunkiympäristön pihapiirissä
  • Hankalista ja ahtaista paikoista osissa poistamalla
  • Vuosien koulutuksella ja kokemuksella
  • Turvallisesti, vahingoittamatta ympäristöä, ihmisiä, eläimiä tai rakennuksia
  • Asianmukaisin apuvälinein ja tekniikoin
  • Aina kattavien vakuutusten turvin, varmuuden vuoksi

Pyydä tarjous puunkaadosta!

Kerromme mielellämme lisää ammattilaisten tuottamista arboristipalveluistamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kuinka voimme olla avuksi.